Měsíc už dávno...
Anotace: Je kraťounká, ptž. sem ji skládala do mobilu, tak se omlouvám.. =o)
Měsíc už dávno pohltil slunce jasné.
Jasný den zas temnota.
Kam se poděly ty sliby krásné,
proč už tu zůstala jen samota?
Proč i ta planoucí láska,
je jen pouhá hra,
pouhá sázka???
Se štěstím, se smrtí, s osudem.
Nakonec stejně skončí pouhým snem..
Přečteno 485x
Tipy 13
Poslední tipující: Azazen, Bíša, Vlk v rouše, hostmen, jedam, Sandra_T, Laivindia, Rošták Domča
Komentáře (5)
Komentujících (5)