Z dopisů pro mou milou...
'
páteční...
Pěkný a slunečný den, moje milá!
Tady u mne už aspoň svítí,
obloha modrá jak šmolka,
na louce pod okny voňavé kvítí,
z repráku Luisina polka.
sobotní...
Široce rozkročen stéblo za stéblem kosím,
omámen vůněmi louky a vzdáleným voláním kosím.
Vždy, když si rovnám záda, tak koukám do nebe,
u srdce mě to zahřeje, když myslím na Tebe.
Drobný úsměv mi hraje ve tváři,
svět s Tebou se náhle rozzáří
- ať ten čas letí, ať vezme si ho ďas!
Já chci být s Tebou - teď, hned, zas.
nedělní...
Jdu zase posekat kousek té louky,
aby mě přešly mé tělesné choutky.
Obejmout, políbit, polaskat Tvé tělo,
to by má mysl i tělo více než chtělo.
Není jen tělesná žádost,
jsou tu i city,
jsme tu my dva,
já - a i Ty.
.
Přečteno 639x
Tipy 18
Poslední tipující: René Vulkán, kouzelníček, jita.1965, Levandule, Holis, Lota, Iva Borecká, Lorraine, Psavec, JEIDY, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)