Anotace: Tisíckrát říkala jsem a mluvila jsem a nebylo ticho, byla nazlátlá slova a bylo to špatně...
A tahle je ještě hezčí. Asi sem přeccitlivělá...:)
02.09.2008 23:57:00 | okousaná od světlušek
Zbytečně explicitní! :o( Kéž bych tomu nerozuměla, snad méně by to bolelo... Né, to není bolest, ještě ne... je to strach, že i mně by to mělo potkat... A když odvážím se milovat, tak potká... Potká snad!
21.07.2008 17:00:00 | Hannazka
Z nehtů Ti vyškrábu vosk kopretinou, bude Ti pak dobře držet ve vlasech... a vyrobíme svíčku... s knotem ze vzpomínek...
Zapálíme ji... a všechno bude jinak...
Dáme si Gabkinův ananas s panákem dražšího rumu - to je fakt mňamka!
A lehnem si na záda v trávě... kouknem na mráčky na nebi, a budeme se děsně smát...
Všechny životní průsery jsou dobrý jen k tomu, abychom je někdy zadusily smíchem... a slzy budou tancovat svůj tanec u kořínků jetele, stanou se užitečnými :-***
19.06.2008 10:06:00 | Levandule
je to důvod... je. Pro snílky a nadrealitníky... díkybohu za to!
18.06.2008 16:38:00 | Trdlo