Déšť zmaru
Anotace: Jak jsem se citil po konci meho posledniho vztahu
Sedím tady v dešti zmaru,
kdysi tady slavík pěl,
přičemž se můj rozum chvěl,
avšak ztratil toho daru,
steskem zpívat zapomněl.
Sedím tady v dešti zmaru,
však kapky mě již ubíjí
a všechno ve mě zabíjí,
byť dosahují bodu varu,
mé srdce jistě dobíjí.
Sedím tady v dešti zmaru,
však již vypouštím poslední dech,
na nějž čekal jsem v posledních dnech,
myslete na mne na mém karu,
myslete na mne ve vašich snech.
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: Dedillope, Psavec, JEIDY, Lucilillilinka
Komentáře (0)