Anotace: Když člověk potká toho, koho miluje...
Nene neopravím...on je správně...nenávist-mé lásky dcera, co pomalu se rodí...a nemusí to trvat zrovna devět měsíců, aby uzrála a vykoukla na povrch...ale neměj strach, ten malej vojín v se v hlubokém lese jistě nebojí;-)
18.06.2008 17:49:00 | Lucilillilinka
fakt nádherná básnička....supééér....jenom ten nadpisek si oprav...ju? :-)
18.06.2008 17:33:00 | Polárka
fakt nádherná básnička....supééér....jenom ten nadpisek si oprav...ju? :-)
18.06.2008 17:33:00 | Polárka
...jen neplač už více,to není řešení,
dcerunku pošli dál do světa,
ať zkouší si jinde svá milostná trápení
v tvém srdci ať dál již nevzkvétá
18.06.2008 17:30:00 | Polárka