Anotace: zas jedna z toho slabšího soudku.....ale je podle pravdy a přímo od srdce.....a tak to má snad být(?).
Sbírka: Kdysi dávno
Nakonec nevíš, jestli to není to nejlepší řešení, i když bolí. Láska bolí vždycky...
25.06.2008 18:57:00 | zzlatý
Verunko, Verunko...nebo zůstaňme u té Polárky;-)...to má být odpověď na Sahulu?..tak pro koho si tak smutná byla, že i slzu by si uronila?
18.06.2008 17:22:00 | Lucilillilinka