Anotace: Búúúúúúúúúú
Neboj se toho, pravda musí vyjít ven. Často bolí a upřímnost je umění říct pravdu. Ano, umění! A to se cení... Lepší než nějaké okecávání, ne? Dobře jednáš, jen tak dál ;-)
18.06.2008 21:06:00 | Chancer
holka, tohle je spis takova mensi uvaha nez basen,...ale co ti chci rict.ehmm, neboj se, to je jen uprimnost, taky sem takova, nekoho tim ranis a jini budou radi, ze takova ses :)
18.06.2008 18:56:00 | saddova