Déja vu
Anotace: ...neni co dodat...
Sklenka...bílé víno...
...modrý oči...
...na nás...
...rozum...
na lopatkách...
...křivky Tvýho těla...
...dokonalý...
...Tvoje vůně...
neposedný vlasy...
...vyzývavé rty...
...Tvá tajemná zákoutí...
...chci Tě celou poznat...
nechci přestat...
...nikdy...
...snad nesním...
...Ty a já...
já a Ty...
...my...
...Tvůj dech...
...mráz na zádech...
Pocit štěstí...
...modrý oči...
...nádherný!...
...Tvůj úsměv...
Miluji Tě
Komentáře (1)
Komentujících (1)