Anotace: a já tomu nevěřila klidně komentujte
je to plný citu, jenomže... je tam spíš ten cit než "něco navíc" , něco básnickýho..promiň, ty rýmy mi připadaj trošku otřepaný. ale to je jen můj názor, jen bojuj dál...
20.06.2008 14:06:00 | Julie Park Rock