Odpustíš mi?
Anotace: jenom něco krátkýho, ale upřímnýho
Ať sníh jako sníh vypadá
ať v létě svítí slunce
ať je všechno jak býti má
my jdouce ruku v ruce
dlouhou tmavou komnatou
co východ nám dvoum tají
ty seš můj a já jsem tvou
a láska při nás stojí.
Řetězy nas dva spojily
a srdce láskou hoří
víly veněčky uvili
a další pro nás tvoří
my procházíme loukou tou
v níž roste samé kvítí
a s hlavou starostmi ovitou
ptám se, odpustíš mi?
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rošták Domča
Komentáře (0)