Anotace: Všem moc a moc lásky přeji - ať vás sluneční paprsky jen hřejí ...
Jen pro kouzlo vzpomínek nám stačí žít.A ty si silná osoba a musíš žít!Honem rychle vystrnadit to špatné z Tvého života a začít znovu!Věřím, že se blízká na lepší časy!Ty si to zasloužíš, zlatíčko moje!
19.06.2008 19:06:00 | Ewineccka
ST.... Moc krásné, a je dobře, že už nejsou natolik pochmurné... Snad tyto pocity nebudeš muset brzo prožívat jen ve vzpomínkách... Držím palce, zlatí
19.06.2008 11:27:00 | Caracol
Četla jsem dnes několich tvých básní i úvah či povídek...musela sis vytrpět hodně bolesti, avšak si silná, gratuluji...mírně optimistické verše ti sluší víc než ty uplně chmurné...
18.06.2008 23:07:00 | Lucilillilinka
Snad Tvé již pozitivnější verše jsou znakem, že se máš i Ty sama lépe. Moc bych Ti to přála, protože si zasloužíš být šťastná :-)
18.06.2008 22:24:00 | Lorraine
musím ti říct, nevím čím to je
ale jakoby se mi teď Tvoje poslední básně líbily víc než ty předešlé...
jsou takové zajímavé
a už ne tak moc, bolavé
alespoň ne na povrch
děkuji za ne :)
18.06.2008 22:18:00 | blue