Duha
Anotace: modrá, jenom modrá a přesto duha
schoulená v obětí duhy snů
vidím žlutě bezstarostné dětství
a tam někde naše první setkání
nepamatuju si
zahalené pískem a paprskem dnů
vidím červený záblesk v očích slečny
kdy jenom jsi pro mě začal být nebem
už dlouho
pocit - věčný
pak duha spadla na zem
snad jsme začli vidět stejné barvy
a přitom oba v jiném světě
vidím modře
-duha ve tvých očích
deštěm slz a sluncem touhy bych tě chtěla
duhu ve tvých očích vidět
až jsem oněměla
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)