Malý motýl žil
Anotace: Můra a motýl. Vím kam tím mířím.
Malý motýl žil
Nad úpatím propasti hluboké,
přelétal malý motýlek,
díval se dolů z výše vysoké,
já jsem tvůj sladký Amorek.
Přilétal k malé boroviččce,
která tam rostla ze skaliska,
přistával na ní v krásné smyčce,
dnes mezi námi vzplála jiskra.
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: Šantir, čertíček, Rolnička, Noc17, igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)