Já prostě zavřu oči
Konec už brzy příjde,
snad mi to teďka výjde,
alspoň pro tentokrát.
Už nevím co více
si přát.
Stojíš tu taková jaká seš
Já teď zavřu oči
a ty prosím běž ...
Pro srdce krvavá řež,
Já teď zavřu oči
a ty běž ...
Já prostě teď zavřu oči
a ty ...
Přečteno 436x
Tipy 10
Poslední tipující: fuu, mexx, Já Esther Ruth, Vlk v rouše, PoeziGirl, Caracol, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)