Možná
Možná je pozdě
možná je brzy
do nebe hvězdy
do dlaně slzy
možná je nikdy
možná
zoufalstvím štvaný chrt
možná je naděje
jistá je smrt
možná je radost
možná jen splín
možná je konec
možná Tě smím
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Hesiona-Essylt, monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)