báseň se mi nádherná, tak doufám že apoň komentář potěší a okovy zlehčí.
20.06.2008 21:11:00 | Tungata
zajimava basenka, kombinace vazaneho a volneho verse, dobre zpracovana..libi
20.06.2008 15:17:00 | saddova
sakra
tak tohle mě štve
že lidi jsou tak smutní
zklamaní
že jim někdo ubližuje
možná někdy ne záměrně
ale štve mě to
chci s tím něco dělat
budu nad tím koumat...
jinak básnička pěkná :)
20.06.2008 14:28:00 | blue