me tam vadi akorat ty fialovy desky, jinak se mi to libi cely, ma to myslenku a je to dobre...
20.06.2008 15:00:00 | saddova
verše: Začínám tě
nenávidět
za lži vepsaný
do fialovejch desek,
mi přišly lehce mimo, nezapadly mi do celýho rytmu, ale jinak je to suepr... dost se mi to líbí.
20.06.2008 14:04:00 | Julie Park Rock