Konečné rozhodnutí
Anotace: Souhrn pocitů,konečné rozhodnutí...a hlavně jsem se potřebovala vypsat z toho co se stalo :) PS: (Teriko,já vím zase mi utekla forma...ale tak co už :D)
Stalo se to ve chvíli,
kdy jsem to nejméně čekala,
..seděla jsem ve škole u PC,
a zrovna se přihlašovala na liter,
když v tom mi přišla zpráva..,
byla od človíčka,
kterého mám moc ráda,
ale jako kamaráda!
Ta zpráva obsahovala dvě nádherná slova:
Miluji Tě!
A já jen hleděla,
překvapena tím sdělením,
a říkala si :
Zdá se mi to?
Zrovna,když má duše je roztrhána zklamáním...
Zrovna,když jsem opravdu pochopila,
že ten o nemž stále píšu,
na kterého stále myslím,
si mě nezaslouží.
Zrovna,když si potřebuju udělat jednou pro vždy,
ve všem jasno.
Tak zrovna teď mi přijde tahle zpráva,
a zrovna já,
která říkám,
že láska je všude kolem nás,
jen stačí otevřít oči,
jsem ji neviděla!!
Byla jsem jako slepec,
s černými brýlemi na očích,
brýlemi skrze které nevidím,
jaký paradox.
Ale pak tu je další,
a znovu ta nejistota,
píšem si,je milý,
lichotí mi,
zahrnuje mne všemi těmi krásnými slovy,
.. a já se utápím v blaženém pocitu pokušení.
A další,který začne kvůli mě,
snad pochybovat,
o svém dlouholetém vztahu.
A zeptá se mne:
,,Myslíš že by si se mnou chodila,
kdbych neměl Peťu?
A já mu odpověděla stejně,
jako všem těm ostatním:
..nevím..
Je to snad strach,
co mě nutí držet se zpět,
Je to jen touha,
nezničit kamarádství,
co mi nedovolí pustit lásku do mého srdce??
Je to strach z toho,
že se opět zamiluju,
do člověka co mě pak zraní,
stejně jako to udělal Kuba?
I když on nechtěl,
já vím, ale přesto se tak stalo..
Myslím že ho začínám chápat,
chce si být jistý,
jako já teď.
Chci si být jistá člověkem,
kterého pustím do svého srdce,
chci si být jistá člověkem,
co láskou vyléčí mé pocuchané nitro.
A i když stále miluji Kubu,
vím že budu muset zapomenout,
vyhnat z mé mysli ty sny...
sny o tom,jak hladí,
mé vzrušením rozechvělé tělo,
jak se jeho rty,
dotknou těch mých.
Vím že si mě nezaslouží!
Pochopila jsem to pozdě?
Ale já stále doufala,
a utápěla se v myšlenkách na něj,
a kvůli němu neviděla,
toužebné pohledy ostatních.
Ale už dost!
už jsem sundala ty brýle,
a otevřela oči!
Už přesně vím co udělám!
A taky s jistotou vím,
že pokud mne Kuba bude ještě někdy chtít,
bude to pro něj těžký boj.
A já sama nevím kdo bude vítězem,
to ukáže až čas,
A třeba to nebude ani jeden z těch,
o kterých píšu.
A přece,
se těším na příchod,
toho co zvítězí,
..v boji o mé srdce. :)
Přečteno 372x
Tipy 10
Poslední tipující: Lota, Walentine, Akrij8, Bíša, PoeziGirl, s.e.n
Komentáře (9)
Komentujících (8)