tak tahle se Ti fakt povedla, taková syrově působivá!Jsem na tom stejně, taky po večerech zírám na fotku...
04.07.2008 15:30:00 | Rolnička
Neváhej, roztrhej a jdi dál... ten, kdo na té fotce stál...nestojí za bolest ani žal... srdíčko tvoje roztrhal...
20.06.2008 20:38:00 | labuť
kolik já fotek už roztrhal a vodek vypil...vzpomínky nesmazal jsem...tak jsem větší brázdy vyryl...vzpomínky políbil,pochoval...a zemí přikryl...
20.06.2008 16:41:00 | enigman