Uondanej polštář
Anotace: Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
Uondanej polštář
Já už prostě
nevím, co mám
dělat.
A to opravdu.
Ten život,
který žiju,
nejsem já,
ale na jiný svět
nemám nárok.
Tak proč?
Proč ta hromada
otazníků???
??
?
?
?
?????
Jo,
a abych nezapomněla
na lásku.
To je vám taková
kurva!
To vám prostě
spát nedá.
Myslím,
že nejhlubší
a nejstrašnější
je láska k životu
a k lásce.
To ze z vás
pak stane totiž feťák.
Přečteno 384x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasněný básník, whiolet, Bíša, Psavec, už ne pernikova princezna, SZN, Simísek, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)