Vyznání 3
Anotace: ...že by už to vyšlo?...
Občas nevím kde mi hlava stojí
když pozoruji oči její
co říká i když hubuje
pak můj rozum jí studuje.
Jsou věci jenž mně u ní bolí
mně ale těžko skolí
mám síly k boji stále dost
lásku k ní mám pro radost.
I když se zlobí,i tak je krásná
to její duše je tak vzácná
pak před ní klidně ustoupím
jí k vůli všechno podstoupím.
Když našel jsem jí v tomto čase
můj život dostal jistý smysl zase
jí chci životem provázet
a s ní jen to krásné nacházet.
Tak nebraň se té touze mojí
přej si ať nás osud navždy spojí
zahoď svoji váhavost
já mám pro Tebe lásky dost.
Když zapomeneš minulost
a odhodíš svou závislost
pak budem spolu šťastně stárnout
ale naše duše budou mládnout.
A až narodí se vnoučata
Tvá duše bude bohatá
až zestárneme v rodině
ať zemřem v jedné vteřině.
Přečteno 669x
Tipy 4
Poslední tipující: MalaIzis, Caracol, Psavec, takova
Komentáře (3)
Komentujících (3)