Rozjímání...
Anotace: vše je jen osud...
Někdy mi život připadá
jak dlouhé divadlo
a tak jak to vypadá
dle osudu scénáře takhle to dopadlo.
Já šťastný jsem s poenty
ale přece jsem v rozpacích
byli dva amanti
a zůstal jeden z nich.
Já vážím si výběru
a přec divně cítím se
když v duchu na scéně
s tím druhým vidím se.
Přečteno 470x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin, Iva Borecká, Caracol, takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)