Na dobrou noc IV.
Anotace: do SMS jsem napsala jsem první polovinu, tak tady je zbytek...
Dobrou noc zlatíčko moje
ty nejsladší pusinky
ti posílá beruška tvoje
zavři oči
a nech se pěknými sny unášet
když pocit samoty
musíme oba snášet
chybíš mi
stále na tebe myslím
jen
nemůžu se dočkat
až tě uvidím
ten den
tě budu objímat
a na rty líbat
teď mohu jen oči zavírat
a snít
o tom, co se bude dít
když tě
u sebe budu mít
a jak nám
bude hned líp
já mám
ráda tě moc
tak už
sladkou noc...
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)