Před pátou ráno
Anotace: ranní zoufalství
Před pátou hodinou ranní
poslouchám tlukot srdce tvého.
Před pátou hodinou ranní
zoufale myslím na jiného
a ocel na nebi tvých očí
je šedivá jak mraky.
Myslívám na tuláky,
co usínají pod hvězdami
a jsou tak sami,
tak moc sami.
Před pátou hodinou ranní
zhasínáš nedopalek.
Dost otázek a ptaní,
dost bylo hloupých válek.
Jít vpřed bylo by lhaní.
Přečteno 437x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, igniss, monterka, po schodech dolů, Psavec, just me, Churry, enigman, jedam, janewe, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)