Navždy vryto...
S plamenem v srdci,
jenž pálí mé okolí,
s plamenem uvnitř,
co občas zabolí,
kráčím nehybně,
opařená myšlenkou,
co nedává mi spát,
myšlenka,jenž trápí mě?
"Máš mě vůbec rád?"
Hlavně prosím,
nepředstírej,
řekni mi to hned,
i když duše bude bolet,
nezhroutí se svět.
Odpouštím Ti,
nezlobím se,
v slzách s Tebou,
loučím se.
- V srdci mém však místo navždy máš -
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Iva Borecká
Komentáře (2)
Komentujících (2)