Dopis
Anotace: Jedna kamarádka se rozešla s klukem a to tím stylem, že jí poslal dopis a v něm stálo:"je konec". A protože se dokážu vcítit do druhých, napsala jsem tohle.
Sedím tiše v pokoji
dopis teď mám ti psát,
nevím co na tvůj list odpovím
ptám se proč už mě nemáš rád?
Ty napsals mi jen pár vět
a já jim nerozumím,
co jsi mi tím chtěl povědět
to už se asi nedovím.
Já nevyznám se ve svých citech
proč ukázals mi záda?
Vše změnilo se v těchto týdnech
i listí na zem padá.
Jó, uznávám svoji prohru,
co nyní mi taky zbývá,
snad další lásku brzy najdu
a tak říct mi ještě tobě zbývá.
Dám ti jednu dobrou raku,
ke mně už se nevracej.
neměj strach já nezvadnu
i když mi zatím není hej.
Už nezbývá mi nic jiného
hrozně se mi stýská,
tím dopis končí, je ráno,
snad někdo jiný mé srdce získá.
Komentáře (0)