Sněží pustoryl
Anotace: ty víš že je to pro tebe
Brzy dotančím krokem lehkonohých víl
až na nejvyšší horu v kraji,
pak naposled rozhlednu se
a zjistím, že hvězdy svítí
stejně jako loni v máji.
A zase kvete pustoryl,
ten do srdcí nám tiše vryl
pár slůvek něžných sněžných
bílých květů, když šeptala
jsem prvně větu "miluji tě Lásko, miluji"...
Přečteno 447x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, jita.1965, drsnosrstej kokršpaněl, a_tao, vodnař, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)