Klávesnicová
"Víš, ono není tak snadné hrát si na kamaráda, když cítím něco víc..."
Je směšné, jak si člověk (já) zkouší jen tak vypísmenkovat vzkaz do okna icq, ačkoli ví, že by to nikdy neodeslal, a potom jen tak smutně, chtivě koukat na Enter, něžně ho pohladit, utěšit...
a nakonec přesunout prostředníček kousek výše...
Backspace
Backspace
Backspace
Backspace
...
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, jedam
Komentáře (0)