jako list
Anotace: demence?? ... velká ..proto blbost :D
aj ten zežloutlej list
se měl jednou fajn..
ve dne
v noci
ve výškách
v oblacích..
a pak přišel
jeho pád
listopad ..
stejně jako moje hlava
několikrát zdementnělá
ale šťastná ..
vysoko
v oblacích
a dnes..
tělo zežloutlí
choulí se
na chudý zemi..
Přečteno 373x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, už ne pernikova princezna, M.a.t.y.s.e.k, Psavec, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)