Láska
Anotace: Mno ták moe další báseň,doufam že mi date zase nějaké ty komenty abych vedela jestli je to hezke nebo hnus,..
Láska je sladká,je k smíchu,
ke spáchání nevinnému hříchu.
Také k slzám dovést může.
kdo je jí polapen,kvete jako růže.
Kdo ji nepoznal,cíítí se sám,
nenaučí se nevinným hrám.
Ona je silná a umí se prát,
kdo ji pozná,má vážně ji brát.
Pomůže ti v nejhorších chvíli,
dokáže tě navést ke správnému cíli.
Může být všude a Ty přesto ji nevidíš,
když ji má druhý,tak mu ji závidíš.
Někdy tě potká,avšak přejde dál,
přesto má moc jako opravdový král...
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (1)
Komentujících (1)