Azyl
Anotace: Nechal jsem se inspirovat jednou melodií od Dana Landy. Možná, příjdete na to, o kterou melodii jde anebo najdete něco víc, a možná nic.
Sbírka:
Kousek nebe
Jsi můj azyl.
Skryju se ve tvém náručí,
co mi poklid zaručí.
A tvoje oči
mají mi co říct.
Jsem jako rytíř,
co před zlem uniká
do chrámu svátosti.
Dveře pán zamyká.
Past rychle sklapla,
není již cesty zpět.
Bůh dívá se spatra.
Již neuzříš svůj svět.
Jsi můj anděl.
Jsem rád ve tvé blízkosti.
Ukážu ti svoje přednosti.
A nevadí mi,
že je mezi náma něco víc.
Unikl jsem
před samotou
a nelezl jsem
duši novou.
Hledáš štěstí,
také lásku.
Všechno balancuje
na provázku.
Na tom světě
každý volí svoji zbraň,
platí krutou daň.
Jednou zavřem oči
a navěky nespatříme nic.
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Hannazka, Inies, Michelll, Noc17, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)