21. júna 2008

21. júna 2008

Anotace: niečo podobné som sem dala...použila som z toho dva verše...ved vždy je to pravda...

padla už tá šiesta hodina,
a tak som chcela zastaviť čas,
ťažko sa na to spomína,
ked som videla vás.

sedím doma a dívam sa do blba,
odpočítavam sekundy a minúty,
hrá mi hudba presmutnelá,
a fernet je už minutý.

z diaľky počuť radosť a smiech,
to vy ste tam a vaši známy,
na duši nemáte žiadny hriech,
a vstupujete cez tie povestné brány.

zvony na kostole začali biť,
a ty začínaš s inou už žiť,
nevesta v bielych šatách odetá,
jej dlaň v tvojej dlani zovretá,

slavnosté piesne kostolom sa šíria,
hlasy spevákov napätý vzduch víria,
Ty a Ona pre oltárom,
obaja so šťastnou tvárou,
čakáte na slovko "ÁNO".

skončilo sa všetko krásne vo mne,
nehľadajte u mňa úsmev,už ho nepoznám
šťastné chvíle sú od dnes jeho a jej,
môj smútok je jediné,čo v tejto chvíli mám.
Autor maliska, 21.06.2008
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: hostmen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí