Do barevných dnů
Slabost mi smývá
ze rtů něhu
a ze snů smývá
úsměvy,
ty bloudíš mezi slanými kapkami,
když hledáš nový svět
někde nad námi...
K večeru si dáme snídani
Snad prohodíme i pár slov,
ty smutné utopíme v kafi
a pak se rozejdeme
do barevných dnů,
ty půjdeš tam...
Zas oba sami
Přečteno 426x
Tipy 18
Poslední tipující: Sapphire, Vlk v rouše, Someday, Iva Borecká, Caracol, Dedillope, Psavec, FrankieLamprt, Michelll, mamina, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)