Ty...
když pták křídlem hlavu skryje
uléhá s trylkem posledním
ještě ve mě tvá píseň žije
celý kouzelným tónem zním
jeden tón srdce rozechvěje
a jiný nese vzpomínky
jsme spolu uprostřed děje
hladím tvých vlasů pramínky
tvé vlasy harfa připomíná
tělo snad štíhlý klarinet
jen tvůj ret mi srdci zpívá
zazpívej znovu prosím, hned...
Přečteno 506x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Teop, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)