Ztracené jsoucno
Anotace: … až do Tvé dlaně
Čekám
až dozrají naše časy
a budu moci dál
jako létavice
vesmírného pláště
Nechám si kousek
krajky z podprsenky
(byla jsem ráda ženou)
Místo prstenu dudlík
pro vzpomínky
na své mateřství
(miluji děti)
V prstech stéblo z obilí,
do kterého jsi mně hodil
pro nekonečno smíchu
(miluji Tvoji lidskost)
Ve vlasech navždy zůstane
vůně magnólie
a milostné dotyky
z orgasmů podstaty
lásky
(miluji Tvoje mužství)
Čekám
až dozraje pochopení,
že mi neschází dovolená v zahraničí,
ale ruka v ruce
na cestě do lesa
Jsoucno
ztratilo tvář
v minulosti
a budoucnosti
Ale já chci dál…
skrze šedivé mlhy obav
až do Tvé dlaně
(jako dnes ráno,
které spojilo naše prsty
v perlorodku milostných světů)
Přečteno 440x
Tipy 51
Poslední tipující: bobi bobie, pavlis, zzlatý, G.P., carodejka, mamina, Noc17, drsnosrstej kokršpaněl, hanele m., Jiparo, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)