Déšť tiše šumí a rozsypává korálky,
pozdrav já posílám, jen tak, k Tobě do dálky...
Míro moc děkuji za krásný komentík... :o)
01.07.2008 15:49:00 | darmar~2
Kapky jak něžné tanečnice
po skle mi tančí zas,
o nic víc se nestarajíce
než o svůj vlahý čas,
smířeny se svým osudem
/možná za krátký čas
splynem v jedno a nebudem
více samotny zas!/
ťukají něžně na okno,
snad Morseovkou vzkaz,
že milenci, co promoknou
zajisté uschnou zas!
Kapky posilní říčky tok,
než se zas vypaří,
snad zítra již, snad příští rok
se s deštěm navrátí...
28.06.2008 22:01:00 | Kozoroh 1