Jako něžné tóny, Tvá slůvka znějí,
jako když ptácči ve větvích, své trilky pějí...
Tvá slůvka, jsou něžná, jako kvítky z růže,
přesto jejich síla, všechnu bolest zmůže...
Děkuji...
Tvůj hlas jak něžná rolnička
mne svádí k veselí,
Tvář Tvoje, moje maličká,
mi radost nadělí!
A srdce touhou Lásky zní,
když veselý Tvůj smích
mi dny mé v Krásno promění,
smutek taje jak sníh...