Malý papírový parníčky

Malý papírový parníčky

Anotace: ... stejská se mi... už první den. /teď mi to psaní půjde rychle od ruky:)/ /a hlavně prosímvás--- neberte to vážně!:)/ + original version --- http://www.psanci.cz/dilo.php?dilo_id=4061-maly-papirovy-parnicky

Byla jsem nepříjemná
a vysmívala se tvejm trápením.
... já vím ...

Vznesla jsem proti sobě obžalobu
a musím se hájit.
Slzami se neobměkčím,
už dlouho na mě neplatěj...

Nad ránem,
když jsem stanula v noční košili před soudem,
/Tráva mi sahala po kolena
a trochu jsi mi chyběl/
jsem vyslyšela rozsudek
a přísedícími byli beruška
a pavouk s bílým křížem na zádech.

Budu, podle rozsudkový listiny,
posílat malý papírový parníčky po Vltavě.
S omluvou, s touhou a s láskou...
Dokud nedoplujou až k tobě...
K Norským fjordům.

Ale asi to nebude nikdo chápat.
... protože zvenku je to všecko tak dokonalý...

Tak snad aspoň ty chápeš...

/Mám tě hrozně ráda!/
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: Zuz., callowsick, waterlily
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

nadbytečné?

je to plné, kříčící, tak...Malvínkové..?:)

28.06.2008 21:00:00 | Zuz.

líbí

je to krásný!

25.06.2008 21:27:00 | callowsick

líbí

moc hezké

22.06.2008 17:04:00 | jednazesta

líbí

něco mi tam prijde až nadbytecne,ale jinak pěkne...

22.06.2008 15:59:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel