Modrá
Anotace: Měla modrou blůzku, džíny i batůžek...
...
Blankytně modrá obloha a na ní bílý mrak,
však mnohem hezčí blankyt je, když dolů sklopím zrak.
Tam, v trávě mezi stromy, je krásný modrý květ,
já dotknout jsem se ho chtěl lehce, dlouze přivonět.
K lístečkům okvětním své dlaně chtěl bych přiblížit,
však udělat to nemohu, nechci těm lístkům ublížit.
...
Přečteno 418x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, Sladkalu, Divoženka1, Isquieasuus, sluníčko sedmitečné, lavec, Bíša, NikitaNikaT., WAYWARD, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)