Myšlenky
Anotace: ... jen tak na okraj večera ...
.
Pozdní večer, myšlenky,
noří se a mizí zas,
prázdné, jen tak, ze sklenky
rodí se a vzal je ďas.
Samotnému se nechce
ztrácet s nimi drahý čas,
sáhnout tak po Dire Straits
snad z nich zazní lepší hlas.
Znáte prázdna večera?,
vrací se vám z kostela
stará láska, důvěra
nostalgie, nevěra.
Ve sklence je směsice
osudů, ostud, sudů,
uzávěrek měsíce,
vítězství, proher, dluhů.
„Going Home“ dám do smyčky,
„Theme From The Local Hero“,
druhou sklenku do myčky,
zůstal jsem sám.
Lépe bylo
ve dvou.
.
Přečteno 367x
Tipy 25
Poslední tipující: hanele m., isisleo, igniss, WAYWARD, Lorraine, Myrja, labuť, Bíša, Psavec, takova, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)