Pod zeleným obloukem
Pod zeleným obloukem
U projíždějících aut
Stáli
A svět byl rozmazaný
Je to už strašně dávno
Kdy naposledy cítili vánek od moře
Ztěžklý solí
Štípal do očí, říkala
A tys tam nebyl, škoda
Zděsil se a pohlédl jí do očí
Leskly se jak noc
Ta, co na ně sedla
Před těmi léty
Kdy necítili vánek
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, Jahodová kopretina, saddova, SZN
Komentáře (3)
Komentujících (3)