Láska k poetke z Literu
Anotace: o mne a o tebe všetko je na webe
Ej pijú chlapci pijú
v modranskej pivnici
všetci ľudia vravia
že sú to básnici
Nepijú nepijú
iba ho koštujú
viac ako manželky
vínečko milujú
Nie sú to básnici
ani politici
manželky im vravia
workoalkoholici
Bolo ich jedenásť
už je ich len desať
jeden sa rozhodol
s koštovaním prestať
Zaľúbil sa do Jasmíny
a chce u nej prespať
Nájdeme si tajnú skrýšu
kde sa krásne básne píšu
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: s.e.n, Lota, Severka, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)