Jsi krásná jako hladina
co světlo se v ní prolíná
jsi něžná jako babí léto
cítíš bolest a jsi milá přesto
jsi jemná jako květy růže
kdopak se Tě dotknout může?
jsi muza pro všechno mé psaní
a to není jenom moje zdání
jsi přenádherná jako květ
ale bez Tebe mi teď skončil svět...