Až zazní blesk
Anotace: ... a na konci je odchod
Dobře víš, jak mám Tě rád,
ale teď už musím jít.
Nech si o mě třeba zdát,
zkusím chvíli jinak žít.
Zapomeň a setři slzy,
odpusť mi a zahoď zlost.
Můj život zhasne brzy,
žil jsem dlouho, víc než dost.
Odcházím zemřít,
ale Tobě budu o tom lhát.
Zkus lžím mým teď věřit,
zkus se jim třeba smát.
Odejdu v bouři, až zazní blesk,
a dlouho půjdu cestou tam.
Když dorazím, zbyde jen stesk,
v tom světě, kde budu sám.
Třeba roky čekat v beznaději,
tak dlouho jak jen mohu.
Však co udělám nejraději?
- vysměji se Bohu.
Přečteno 374x
Tipy 14
Poslední tipující: mauvais-ange, MTRowe, Nessy, Mraveneček, Jiparo, labuť, WAYWARD, botička
Komentáře (2)
Komentujících (2)