Podivný zloděj
Anotace: ... možná někteří víte o čem to je
Zloděj jsem býval,
a zloděj jsem stále,
krást chuť jsem vždy míval,
sprostý zloděj s pocity krále.
Kradl jsem jen to,
co týkalo se Tebe,
ať bylo to Tvé léto,
ba dokonce Tvé nebe.
Já dále pak musel krást,
Tvou krásu a přítomnost,
byla pro mne božská slast,
když kradl jsem Tvou náklonnost.
Kradl jsem jen vzduchem,
a zrakem mých dvou očí,
podporován vnitřním duchem,
jenž dál krást mne učí.
Ať já chci, a nebo ne,
vždy Tebe si krást budu,
vždy když mysl vzpomene,
vždy - kudy jen půjdu.
Přečteno 446x
Tipy 14
Poslední tipující: mauvais-ange, NikitaNikaT., Caracol, Nessy, Mraveneček, Jiparo, labuť, botička, WAYWARD, WhiteSkull, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)