Hvězdář
Miluju a pláču do obláčku,
kapky slz padají na polštář,
proč se mi jen každou noc zdáš.
A já trpím...
Jsu samotář,
okolního světa hvězdář...
Hledám hvězdy a každou kterou najdu pojmenuji tvým jménem.
Jménem co líbezně zní v uších.
V uších mých a ty už tušíš, že tě mám šíleně moc rád.
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: kačice
Komentáře (1)
Komentujících (1)