Anotace: Ač mi vůbec dobře není, snažím se zasnít se a napsat nyní o lásce ... pro vás ... láska je krásná ... toužím ...
Moc pěkné přirovnání o lásce
tak doufám, že to jablíčko máš
voňavé a bez červů.
05.01.2009 20:01:00 | Paulín
Uvidíš, že se vše v dobré obrátí a ty budeš opět silná...Hlavně to nesmíš všechno vzdát!Básenka se mi moc líbí...Je pravdivá...
25.06.2008 13:02:00 | Ewineccka