Proč??
proč chci zrovna tebe,
miluji tě jako anděl miluje nebe
proč se na mě tak krásně usmíváš,
ale jinou krásku v srdci máš
proč máš oči jako eben,
a ja umírám z nich žalem
proč máš vlasy jako len,
a jsi sladký jako sen
proč jsi má láska,
a ja nejsem tvá kráska
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, drahý, Moona
Komentáře (1)
Komentujících (1)