nezapomenu
Anotace: nejde zapomenout
Nezapomu na tvé sliby,
nezapomenu jak krásné časy to s tebou byly
Nezapomenu na tvůj hlas,
nezapomenu jak jsi mi svíral pas
nezapomenu jak jsi mi vískal vlasy,
nezapomenu jak mě ve snech provázely tvé hlasy
nezapomenu na tvé polibky,
nezapomenu jak krásne to s tebou byly chvilky
hlavně nikdy nezapomenu jak jsem se v tobě spletla a jak dlouho se se mnou ta bolest vlekla...
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, bokken, Blagit, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)