Hrajeme si...

Hrajeme si...

Anotace: sakra ale na co???

Zrovna včera jsme si uvědomili,
že žijeme jen jednou,
chvíli to bylo jako dřív
- mysleli jsme ve dvou.
Chvíle, co je skvělá,
jako bych ale věděl,
že pak přijde vystřízlivění.
Přijde svítání
a bolestné uvědomění,
že nic není jako dřív,
že všechno je jen hra,
ve které hlavní role
jsme my dva.
Hrajeme si na minulost
a smějeme se vzpomínkám.
A já bych se měl smát,
ale je mi z toho divně.
Já se z toho dusím,
z toho pomyšlení,
že si musím
s nelibostí hrát,
to co jsem si radši nechtěl dát
ani zdát.
Sám sobě se hnusím
za to, že jsem tohle dopustil…
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, pejrak, Onqa, Moniiique, Nút, Mraveneček, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Není nic horšího... než hrát tuhle hru... ani nevíš jak moc ti rozumím...
a je to nádherně podané ..

25.06.2008 16:05:00 | Nút

líbí

Hm...to to naprosto vystihuje

24.06.2008 21:37:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel